İletişim Hattı +90(274) 412 7036
Haberler

Kütahya Valisi Yılmaz'a Tebrik Ziyareti

  • 02.05.2013
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, (KUTSO) Gediz, Simav, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odaları, Kütahya Ticaret Borsası, başkanları, yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Kütahya Valiliği'ne atanan Şerif Yılmaz'a tebrik ziyaretinde bulundu.
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, (KUTSO) Gediz, Simav, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odaları, Kütahya Ticaret Borsası, başkanları, yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Kütahya Valiliği'ne atanan Şerif Yılmaz'a tebrik ziyaretinde bulundu. 

Ziyarete, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Yönetim Kurulu Muhasip üyesi Ali Kongu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Yazaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karaaytaç, Enver Özer, Fatih Alkış, KUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Meclis Divan Katibi Mustafa Aktaş, Genel Sekreter Salih Nafi Alıç, Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altınkaya, Meclis Başkanı Ali Berber, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Durmaz ve Necati Gültekin, Yönetim Kurulu Sayman üyesi Hakan Karaaytaç, Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Bintepe, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Simav TSO Disiplin Kurulu Başkanı İbrahim Üstünel, Simav TSO Meclis Üyesi Hülya Sevinç Karaaslan, Tavşanlı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe, Meclis Başkanı İlhami Aydın, Gediz TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Başkan Yardımcısı İshak Pekbilgin ve Gediz TSO Genel Sekreteri Cavit Cengiz katıldılar. 

Katılanların kısaca görevlerini ve işletmelerini tanıttığı ziyarette, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz'a 'hayırlı olsun' dilekleri sunularak, iş dünyasını temsil eden oda ve borsa yetkilileri olarak, Kütahya adına göreve hazır olunduğu ifade edildi. 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, hem Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ve Kütahya Ticaret Borsası'nın, hem de Gediz, Simav, Tavşanlı ilçeleri Ticaret ve Sanayi Odalarının üzerine düşen görevlerde, hizmete hazır olduğunu belirtti. Güral, organize sanayi bölgelerinin sağlıklı gelişmesi konusunda çalışmalar yapılmasının ve Kütahya ile ilgili çalışmaların ilçelerimizle birlikte olmasının istendiğini ifade etti. Güral, ayrıca işletmelerin kalkınma ajanslarından yararlanmalarının sağlanmasının önemine değinerek, Kütahya'nın gelişmesi açısından mikro ve küçük işletmelerin KOBİ kategorisine, KOBİ'lerin büyük işletme kategorisine yükseltilmesinin önemini vurguladı. 

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, ticaret ve sanayi odalarında yapılan seçimlerin' hayırlı' olmasını dileyerek, bu kuruluşlarla işbirliği içinde çalışmalar yapılacağını belirtti. Yılmaz, işletmelerin yeni ürünler üretebilecek, yüksek katma değer oluşturabilecek şekilde geliştirilmesi için hep birlikte faaliyetler yürütüleceğini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
  •  Kütahya Valisi Yılmaz'a Tebrik Ziyareti

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi