Kaymakam ÖNDER'e Hoş Geldin Ziyareti

• 12.09.2017

Gediz Kaymakamlığına atanan Kaymakam Muhammed ÖNDER’e Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Naci CEBECİOĞLU, Meclis Başkanı Muhittin KOCADAĞ, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Mehmet UYANIKER, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. İshak PEKBİLGİN, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet YILMAZ, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail BAŞ ve Kalite Yönetim Temsilcisi Yılmaz ÖZTÜRK Makamına ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Gediz İlçesi hakkında kısa bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanımız CEBECİOĞLU, Gediz Kaymakamlığına atanan Muhammed ÖNDER’e Gediz’de göreve başlamasından memnunluk duyduğunu belirterek başarı diledi. Gediz için yararlı olacak her türlü çalışmada Kaymakamlığımızın yanında yer alacağını söyledi. Muhammed ÖNDER kendisine gösterilen ilgiden hoşnut olduğunu belirterek birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.

• Kaymakam ÖNDER'e Hoş Geldin Ziyareti