Koordinasyon Toplantısı

• 27.10.2017

İlimiz oda ve borsalar akademik danışmanı ile müştereken yürütülen oda ve borsalar arası koordinasyon toplantısı Odamız ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıya İlimiz Akademik Danışmanı DPÜ Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İçlem ER, Kütahya TB Genel Sekreteri Yasemin YOL, Tavşanlı TSO Genel Sekreteri H.Mücella KIR, Kütahya TSO Genel Sekreteri S.Nafi ALIÇ ve Simav TSO Genel Sekreteri Ömer ÖZDOĞAN katıldılar.

Önümüzdeki dönem için üyelerin menfaatine olabilecek ortak iyi uygulamaların görüşüldüğü toplantıda müşterek proje ve organizasyonların yapılması ve "Oda Borsa Üyeleri Bilgi Rehberi" hazırlanması hususunda fikir birliğine varıldı.

• Koordinasyon Toplantısı