İletişim Hattı +90(274) 412 7036
Haberler

Seçimleri Neticesinde Yönetim Kurulu Başkanlığa seçilen Vedat ÖZTÜRK ve Meclis Başkanı Cafer GÜNEŞ

  • 10.04.2018

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri neticesinde Yönetim Kurulu Başkanlığa seçilen Vedat ÖZTÜRK ve Meclis Başkanı Cafer GÜNEŞ, teşekkür mesajı yayınladı. 

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine ve İş Dünyamıza teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK, Gediz Ticaret ve Sanayi Odamızı bulunduğu yerin çok daha ilerisine götüreceklerinin altını çizerken, Desteklerini ve Dualarını esirgemeyen herkese canı gönülden teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Meclis Başkanı Cafer GÜNEŞ ise yayınlamış olduğu mesajında; " İlçemiz iş dünyasının öncü kuruluşu olan Gediz Ticaret ve Sanayi Odamızda Meclis Başkanlığı yapmayı mevlam nasip etti. Bu yolda bizlere inanan güvenen dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bu yol kutlu yol omuzlarımıza yüklenen bu yükü çok daha iyi yerlere getireceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın, Yapılan seçimlerin şehrimize ve iş dünyamıza hayırlar getirmesini diliyorum.

Vedat ÖZTÜRK Yönetim Kurulu Başkanı
Cafer GÜNEŞ Meclis Başkanı

  • Seçimleri Neticesinde Yönetim Kurulu Başkanlığa seçilen Vedat ÖZTÜRK ve Meclis Başkanı Cafer GÜNEŞ

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi