Gediz TSO Başkan İnşaat ve inşaat sektöründe iştigal eden üyelerimizle bir araya geldi

• 10.05.2018

GedizTicaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK, İnşaat ve inşaat sektöründe iştigal eden üyelerimizden oluşan 1 no'lu Meslek Grubu Üyelerimiz ile bir araya geldi.

GEDİZ'de inşaat ve inşaat sektörü konusunda faaliyet gösteren üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıdan ve bir araya gelmekten son derece memnun olduklarını ifade ederek, sıkıntıların bireysel olarak çözümünün zor olduğunu bu sebeple GedizTicaret ve Sanayi Odası tarafından kurulacak çalışma grubuna büyük sorumluluk düştüğünü ifade ettiler.

• Gediz TSO Başkan İnşaat ve inşaat sektöründe iştigal eden üyelerimizle  bir araya geldi