İletişim Hattı +90(274) 412 7036
Haberler

Odamız tarafından dar gelirli 666 aileye gıda yardımı yapıldı

  • 04.06.2018

Odamız tarafından dar gelirli 666 aileye gıda yardımı yapıldı.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden sağlanan finansman ile Ramazan ayında hazırladıkları gıda paketleriyle 666 muhtaç aileye gıda yardımı yapıldığını söyledi.

Ay çiçek yağı 5 Kg, Toz şeker 3 Kg, Çay 1/2 Kg, Pirinç 2.5 Kg , Bulgur 1 kg, Makarna 3 Pk, Kırmızı Mercimek 1 Kg ve Tuz 1 pk olmak üzere hazırlanan yardım paketleri toplam 666 aileye ulaştırılmış bunun 60 adedi komşu ilçe ŞAPHANE için ayrılmış ve kalanı da GEDİZ merkezde dağıtılmıştır.

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat ÖZTÜRK bu tür yardımların devam etmesinin yöremiz adına sevindirici olduğunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOBB) müteşekkir olduğumuzu ifade etti. Ayrıca Başkan Vedat ÖZTÜRK Yardımların dağıtımı esnasında Muhtarlarımız ile tüm emeği geçenlere de bu vesile ile teşekkürlerini ve şükranlarını sunduklarını ifade etmiştir

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi