• 05.07.2018

İnşaat Sektörüyle İlgili 1 Meslek Komitesinin, Odamız Yönetim Kuruluyla Yapmış Olduğu İstişareler Sonucunda, Gediz Belediyesinden Beklentilerini Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK ile yapılan toplantıda dile getirildi. Toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Ali Rıza GÜNEŞ, Yılmaz ÖZEN Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan SIĞANIK, İbrahim ABA ve Sektör Temsilcileri Katıldı. Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Yılmaz ÖZEN Gediz Ticaret ve Sanayi Odası olarak sorunların takipçisi olacağını ifade etti.

• İnşaat Sektörüyle İlgili 1 Meslek Komitesinin, Odamız Yönetim Kuruluyla Yapmış Olduğu İstişareler Sonucunda