İL-İLÇE ODA BORSA AKADEMİK DANIŞMANI İÇLEM ER ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 03.08.2018

DPÜ İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANS BÖLÜMÜ Dr.Öğrt. Üyesi İçlem ER, Ar.Gör.Melis ERÇİN ve Yüksek Lisans Öğrencisi Aylin ATALAY

DPÜ BAP Projesi kapsamından odamız üyeleriyle ihracat ve ihracatta yaşanan sorunlar konusunda birebir çalışma yapmak üzere Gediz'e geldi,ilgili firmalar ile görüşmelerde bulundu,proje sonuçlandığında sonuç çıktısı tüm üyelerimizin menfaatine  sunulacaktır.

Aynı zamanda İl-İlçe Oda ve Borsaların Akademilk danışmanı olan İçlem ER odamız yönetim kurulu ile bir araya geldi karşılıklı görüşmelerde bulundular. Üyelerimize yönelik eğitim ve proje destekli çalışmalara hız verilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

• İL-İLÇE ODA BORSA AKADEMİK DANIŞMANI İÇLEM ER ODAMIZI ZİYARET ETTİ