AHİLİK KÜLTÜRÜ ve MESLEKİ EĞİTİM HAFTASI PROGRAMI DÜZENLENDİ

• 04.10.2018

AHİLİK KÜLTÜRÜ ve MESLEKİ EĞİTİM HAFTASI PROGRAMI DÜZENLENDİ

2018 Ahilik Kültürü ve Mesleki Eğitim Haftası Programı, Gediz Mesleki Eğitimi Merkezinde düzenlendi.

Programa, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkan Vekili Rıza Köylü, Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Uysal, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Fethullah Karamete,Gediz Madeni Eşya Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar, Gediz İlçe Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasıyla devam etti.

Konuşmaların ardından ödül töreni düzenlenerek belge dağıtımı gerçekleşti. Pilav ikramı yapılarak program sona erdi.

• AHİLİK KÜLTÜRÜ ve MESLEKİ EĞİTİM HAFTASI PROGRAMI DÜZENLENDİ