Kosgeb Uygulmalı Girişimcilik Eğitimi Ekim ayı içersinde başlayacaktır

• 05.10.2018

Kosgeb Uygulmalı Girişimcilik Eğitimi Ekim ayı içersinde başlayacaktır. Eğitim Programı Seçmeleri yapılmayacak olup müracaatlar. Başvuracak Kursiyerlerin E devlet Şifresi Üzerinden Zafer Kalkınma Ajansı Gediz Ticaret ve Sanayi Odası yazan  15/10/2018 ve 19/10/2018 Eğitmini seçmeleri ve Orda istenen bilgileri girmeleri gerekmektedir. Başvuru yapamayan İş açmak isteyen kişilerin şahsen Odamıza E devlet Şifresiyle ve Kullanılabilir Eposta Adresiyle gelip kendilerine yardımcı olunulacaktır. Destekten faydalanmak isteyen hemşerilerimizin 09 Ekim 2018 Salı günü gece 12.00'ye kadar sistemden müracat etmeleri gerekmektedir. Destek sonunda alınacak sertifika ile Kosgeb’e müracat halinde Projeleri Kabül edilirse 50.000 TL. Hibe 100.000 TL. Faizsiz Krediden Faydalanmaları Mümkün olacaktır.

• Kosgeb Uygulmalı Girişimcilik Eğitimi Ekim ayı içersinde başlayacaktır