İletişim Hattı +90(274) 412 7036
Haberler

Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

  • 26.10.2018
  • gediztso

Başkan Vedat Öztürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan ''Öztürk'' mesajında Türk tarihinin en büyük bayramı, gücünü ve kaynağını hür iradesinden alan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “En Büyük Eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşun 95. yıldönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.

‘Tek bayrak, Tek millet, Tek vatan ile kurduğumuz, demokrasi ve halk iradesiyle taçlandırdığımız Cumhuriyetimiz, Türk milletinin sonsuz varlığı ile ilelebet devam edecektir. Cumhuriyetimiz, eşitlik, özgürlük ve çağdaşlık ilkelerini kapsamasının yanında büyük bir düşüncenin ürünüdür. Bilinmelidir ki, Türk Milletinin sarsılmaz iradesi ve Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma azmi, tüm güçlükleri aşmamızda bizlere yol gösterecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularımla ve rahmetle anıyorum. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun." dedi.

  • Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
  • Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi