Oku Gediz! Kitap Oku, Geleceğini Doku!

• 07.11.2018

Oku Gediz! Kitap Oku, Geleceğini Doku! sloganıyla, Gediz Kaymakamlığı öncülüğünde, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Gediz Esnaf ve Sanatkarları  Odaları birliği işbirliği ve koordinasyonunda başlatılan “Gediz Kitap Okuma Seferberliği” kapsamında Kütüphane Müdürlüğü personeli ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı temsilcilerince dereceye giren öğrencilerin okulları ziyaret edilerek, Ekim ayı 1’ncisi Özel İsabet Ortaokulu öğrencisi  İclal Havva HAYVANCI 2.’ncisi Kurtuluş İlkokulu Öğrencisi Nurten Ecrin HAYVANCI ve 3.  Olan Mehmetçik Ortaokulu Öğrencisi Rahime Naz ALTUĞ’ a Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cafer GÜNEŞ, Meclis Başkan Vekili Kemal YÖRÜR ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz ÖZEN tarafından okullarında yapılan törende hediyeleri takdim edildi.

• Oku Gediz! Kitap Oku, Geleceğini Doku!