• 11.02.2019

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selim Suat KANDEMİR ve yönetim kurulu üyeleri Murat Dağında incelemelerde bulundu.  Odamız ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette ilk kez geldikleri Termal Kayak Merkezinden çok etkilendiklerini söyleyen UTSO yönetimi bölgenin gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

• Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selim Suat KANDEMİR ve yönetim kurulu üyeleri Murat Dağında incelemelerde bulundu.