İletişim Hattı +90(274) 412 7036
Başkanın Mesajı


1980 Yılında kurulan Odamız bugün geldiği seviye ile bölgemizin en etkin kurumlarından birisi olma başarısı göstermiştir. Bu görevini de layıkıyla yürütmeye devam etmektedir.
 
Ana ilkesi üyelerine ve dolayısıyla yöresine en iyi hizmeti sunmak olan Odamız, söz konusu dinamikleri harekete geçirmek ve yöre ekonomisine ivme kazandırmak için çabalamış, her zaman daha iyiye ulaşmanın gayreti içinde olmuştur. 38 Yıllık bir maziye karşın Odamızın belirlenen hedeflerin birçoğunu yakaladığını söylemek mümkün ise de Gediz Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapılacak daha çok şeyin olduğunun bilincindeyiz. Üyelerimize vermiş olduğumuz hizmet anlayışımızı sürekli iyileştirmeler yaparak; personel ve odamızı daha kaliteli bir hale getireceğiz. Üyelerimizin ihtiyaçlarının en iyi şekilde tatmin edilmesi, sürekli kendimizi yenileyerek kendi kulvarımızda en iyisi olmak, üye memnuniyetini düşünerek belirli kurallar çerçevesinde en iyi hizmeti sunmak için sürekli çalışacağız. Tüm çalışanlarımızla tamamen üye memnuniyeti odaklı hizmet kalitemiz ile maksimum kalite ve güven anlayışı içinde üyelerimize hizmet vereceğiz.
 
Bu düşüncelerden hareketle gerek şu anki, gerekse geçmiş dönemde görev alan yönetimlerin. Bu yolda emek vermiş çaba göstermiş tüm yönetici arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.
 
Ümit ediyorum ki, yapacağımız çalışmalar sonucunda üyelerimizin arzu ettiği bir kurum olup, Oda ile üyeler arasında dev bir köprü kurulmuş olacaktır.
Bu vesile ile teveccüh gösterip yönetim kurulu başkanı seçen çalışma arkadaşlarıma ve bizlere inanarak desteğini ve duasını eksik etmeyen Üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ticari hayatlarında başarı dilerim. Esen kalın.
 
Saygılarımla
 
Vedat ÖZTÜRK
Yönetim Kurulu Başkanı
Başkan

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi